finn, og fikk en meget flott pakkepris etter litt pruting🫣🙈. finn har lave priser for både kjøper og selger!

Lime disse går ikke, det er feil plast og for smått, pluss vibrasjoner.

Denne var prøvd limt.

Se hvor smått og utilgjengelig det er, og med 3 akser!

Men resten ser helt ut!

Batteriene og lader er det som er verdt noe, her hadde batteriene ingen ladesykluser, dvs at den ble krasjet på første turen!

Men veske, skrutrekker, ekstra propeller og kabel er fint å få med.

12 ekstra propeller.

Ladet batteriene opp og solgte 2 av 3 inkl ladeboksen.

Disse har jeg sett på, for da kan jeg pakke mer kompakt, kontra myk veske.

To kolli er lettere å pakke en et stort.

Plass til den store kontrolleren, og raskere å få ut drona.

Eneste er om du vil ha ekstra kontroll/hansker på, da må du skru på styrepinnene.

Drona er veldig bra beskyttet.

Må si det har vært lærerikt og bygge ei drone av 2 stk. Regner meg som fingernem og her er det mye små skruer, elektronikk og elektroniske kort som er låst sammen med software. Så gamle kunster innen lodding, feilsøking og programmering inkl kjøre script i pyton. Er laget litt slik at du ikke skal skru selv, litt bruk og kast. Feilmeldinger som ikke gir deg noe fornuftig hjelp 🤢, men nå flyr den som den skal. Økonomisk sett er den nesten gratis, solgt overskuddet av deler. Men veldig nyttig læring.

Nå har jeg også mulighet til å teste ut de andre delene slik at jeg kan muligens bygget sammen enda ei. Men får trolig mest igjen ved å selge delene som er til overs og testet løst. Evnt kan jeg ha de som reservedeler når/hvis jeg krasjer….😳.

Men må bli et høst/vinterprosjekt – på mørke kvelder.

Viktigst nå, er at jeg har noe å øve på, og veit hvor fintfølende disse dronene er. Det vil si, aldri ta av fra bakken eller lande på bakken. I såfall må du ha ei landingsplate, men det beste er å ta av fra hånda og ta den ned med hånda. Men krever øvelse.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder