Fra finn, nye deler til Omnifuel. Til høstens prosjekt.

Alt ser helt nytt og ubrukt ut!

Inkl bruksanvisning.

Du ser speilbilde av meg i vindskjermen.

Dyse for parafin 0.28 mm og bensin 0.37mm. Dette tyder på at bare brenneren er blitt brukt på gass, resten har ikke vært på tur.

Verktøy og dyserensnål er 100% strøken.

Myke fine pakninger.

Pakning på korken er som nytt og uten barnesikring.

Så da har jeg deler for å sette sammen de 7 Omnifuel jeg har fått tak i. Pluss en Omnilite, 2 MSR Whisperlight. Så får jeg lage litt samlebånd på rens og testing. Ikke minst sette sammen slik at de blir komplette sett. Trolig havner de fleste på finn til våren. Men er veldig lærerikt å se over / fikse flere av gangen. Men med rett rensing og testing er dette veldig gode primuser som går på gass, bensin og parafin.

Blir ikke store timebetalinga på å sette disse sammen og se over, men håper at det ikke blir noen store overraskelser. Hvordan markedet er til våren er ei heller ikke lett å si. Men testa Primuser er normalt lette å selge.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder