Da kom lørdagen raskt🤪, etter ei god natts søvn inkl ørepropper, siden det var 4 karer på samme rom. Kunne hende noen snorket!

Avansert Orientering, dog uten sekk.

Full konsentrasjon – uvant skala for oss som er vant til 1:50 000.

Rart når du kan se feks denne innhegninga på kartet 😂

Vi fikk en del steder vi skulle finne etter tur. Ble litt hit og dit, inkl skauleis! Men vi fant punktene vi skulle. Men de var ikke merket, noe som er litt uvant i forhold til orientering….

Ut på ny tur, i et utrolig tempo. Vi skulle gå ca 3 km/t men gikk vel sikkert 5 km/t. Så var veldig usikker på om jeg skulle ha sagt i fra 🤢, men hadde ikke lyst til å stikke hode fram heller…. Men satte en støkk i meg og sikkert mye av gruppa. Men ble tatt opp, og alle deltagerene burde ha sagt i fra. Så da lærte vi det.

Vi viste aldri når vi ble satt som ledere, så det var full konsentrasjon.

Men var innom Sørskogen.

Hmmm – hvor er vi nå?

Gult og Rødt gjør seg på bilder. Men fokuset ble å lede, og ikke ta bilder, på tross av at vi gikk forbi en rad med flotte motiv. Vi fikk også greie på at det å stoppe da hører med!

Runden vi gikk.

Raskere tempo, og jeg hadde ei annen rute enn den vi gikk.

Dagens 2 ruter, ca 6.5 km og 4 timer med full konsentrasjon. Det var kunn kart og kompass som vi fikk bruke. Men tracket sporet. Det vrimler av stier i området, så utrolig muligheter til å lage ruter. Eller rot/ gå seg litt vill😂

Så ble passe tung i hode, og det ble en sein kveld pga planlegging av morgendagens tur. Sovnet som en stein, alle var tidlig i seng.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder