Denne var fin, og mye veldig bra. Men programmet i del 2 hadde et ekstra innlegg, og Odd og Stein ble skjøvet på. Litt dumt, for det burde vært lenger.

PROGRAM – DEL 1:
18:30-18:45 – «Min bestefar Helge Ingstad»
18:45-19:30 – «Norges Koier»
19:30-20:00 – Filmvisning «I Helge Ingstads fotspor gjennom Canada» – NB! Kun tilgjengelig via strømming. Opplev 1998-ekspedisjonen som utforsket Canadas villmark for å finne Helge Ingstads legendariske hytte ved Elgsjøen.

PROGRAM – DEL 2:
20:00-21:30 – Odd Eliassen og Stein P. Aasheim: «Den siste eventyrer»

«DEN SISTE EVENTYRER»
ODD ELIASSEN OG STEIN P. AASHEIM

Odd Eliassen (t.v) er en eventyrer av den gamle sorten, fra den gang man kjørte 6000 kilometer i en folkevognbuss for å bestige det høyeste fjellet Afghanistan eller klatre et fjell i Afrika.

Odd var første nordmann på Mt. Everest, han var den første til å bestige Trollveggen, han var den første på ski gjennom Dronning Maud Land i Antarktis, og han har utallige førstebestigninger i norske fjell og fjellvegger. Men aldri har han skrevet et ord om ekspedisjonene sine, aldri har han holdt et foredrag.

På Ingstadfestivalen fikk vi høre hans fantastiske historie i samtale med Stein P. Aasheim.

Synd at dette ikke er mulig å se i opptak i etterkant, men det kommer sikkert etterhvert.

Fikk en spørreundersøkelse i etterkant, her er mitt svar;

  • Ble veldig dårlig lyd på del 1 første innslag. Usikker på om dette var teknisk eller noe annet, ubehagelig å høre på og datt litt av 🫣
  • Koie delen var bra som forventet.
  • Program del 2 kom Catrine Rosenvinge som en overraskelse, og ble litt rart når det står at Odd og Stein skulle på kl 20. passet ikke helt inn, og tok litt mye tid, selv om emne i seg selv var bra. Ble også litt kluss i heimen, når jeg hadde det på TV-en og kona syns det ble uinteressant. Var jo ikke det jeg hadde sagt det skulle være. Så måtte bytte til pad, og mistet dessverre en del av innlegget om Trollveggen… ingen mulighet til å spole på iPad med Safari og ville ikke miste mer på å prøve noe ny nettleser, for det burde vært en overlapp på feks 5 minutter slik at det er mulig å bytte hvor du ser uten å miste noe….
  • Stein og Odd var utrolig bra, og alt for kort, litt stresset pga tida både for de og oss hjemme. De burde absolutt hatt tida fra kl 20! Sjelden kost og hovedfokuset burde vært der.
  • Savner også et innlegg med linker til hvor/hvem som har åpne buer.. Det hadde vært fint å få ut rett etter at det ble sendt, men kan fint sendes nå.
  • Alt i alt et bra opplegg.

Blir nok med på neste arrangement også.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder