Etter mye knot med å få tak på ei mer avansert drone, men brukt, ble det kampanje på siste modellen av DJI sin mini drone – pro 4.

DJI Mini 4 Pro er vår hittil mest avanserte minikameradrone. Den har kraftige bildefunksjoner, rundstrålende hindringssensor, ActiveTrack 360° med den nye Trace-modusen og 20 km FHD-videooverføring, noe som gir enda mer å glede seg over for både proffer og nybegynnere.

Fly More Combo inkluderer følgende ekstra tilbehør:

  • 1 x skulderveske
  • 3 x intelligent flybatteri
  • 3 x propellpar
  • 1 x toveis ladehub
  • 1 x USB-C-kabel
  • 18 x skruer

Alt som følger med.

Med sensorer som dekker 360 grader som en ball rundt drona, ser den de fleste hindringer om du ikke kjører for fort. Den tar bilder/film både vertikalt og horisontalt.

Med automatisk følgefunksjoner og program, må du ha slike sensorer. Ellers går den bare i bakken…

Et minne kort ble også kjøpt inn, på lokketilbud og med gratis frakt! 149kr for disse er jo en brøkdel av hva de kostet før…

Det jeg mangler til denne da, er skjermbeskytter og ND/CPL filter. CPL er sirkulære polarisert filter, fjerner reflekser og du får skapere farger.

Den gamle drona som har fungert knallfint havner på finn. Så når jeg selger de jeg har reparert er jeg nok omtrent i null prismessig håper jeg….

Veske, kontroller hvor du ikke trenger mobilen. Dvs mye raskere å komme i drift raskt, mulighet til å koble til mikrofon og ta skjermopptak også.

Alt som fulgte med.

C0 merket, men kommer til å klassifisere den til C1 for å slippe 120 meters grensa fra der du starter. Feks om du setter den til å følge deg opp en lang bakke. Med C0 stopper den på 120 meter over punktet du startet, selv om drona er 5-10 meter over bakken.

Vekt bare drone med beskyttelse og kontrolleren. Så veier 65 gram mere enn dagens oppsett.

Men har enorme muligheter med mange ferdig program for film, og følgefunksjoner. Så langt har jeg jo mest brukt drona til å ta bilder av is, og en del av de er jo brukt av NVE.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder