Fikk et tilbud på finn.

Calazo Turkart Norge på tvers i målestokk 1:50 000 er en unik ekspedisjonsopplevelse på 120 kilometer, fordelt på 7 dagsetapper gjennom fjellområdet Sylan. Turen følger turistforeningens merkede ruter langs 63 grader nord med overnatting på betjente og selvbetjente turisthytter. Dette kartbladet dekker hele strekningen fra fjorden i Stjørdal til svenskegrensen i Tydal med kart på både for- og baksiden. En av godbitene på turen er det mektige Sylmassivet lengst øst i Trøndelag. Den høyeste toppen, Storsylen 1762 moh, ligger så vidt på norsk side.

Calazo er svensk og skal være gode på turkart. Det var de som var med å lagde Turskøyteboka.

Men når jeg skulle legge den inn i oversikten jeg hadde over kart – da kunne excel navnet.🙈 Så jeg hadde det fra før og i samme versjon 🤣. Men da havner det på finn igjen og taper vel litt, porto…


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder