Dette har jeg vært på jakt etter lenge.

.

Slått opp med plugger.

Liten ventil, nesten symbolsk.

Slått opp uten plugger. Da blir det litt rart i fasongen.

Men superraskt å sette opp.

Blir relativ lite sammenslått

Innholdsfortegnelse.

Hvordan pakke det ned. Er som å pakke ned ei viftereim. Veldig enkelt når du kan det, håpløst ellers.

Repsett til stenger. Føles som det knekker når du bretter det sammen….🫣

Det fulgte med 1 justerbar bardun og 2 stk dobbelbarduner. Men det var ikke med noen plugger. De som normalt følger med er dårlige uansett.

Jeg kommer nok til å ha på en boks med impringering. Jeg har tenkt å bruke det på steder hvor jeg må slå opp på asfalt. Det er noen steder hvor det ikke er noe valg, feks på Kna Sokndal. Har ikke lyst til å ødelegge noen av mine andre telt på det. Da får jeg ikke brukt plugger uansett. Men stein. Og prisen ble jo som å leie ei halv hytte ei natt.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder