Drømmeforhold i marka i dag også. Kaldt fra morgene av, men våren er i anmarsj, det drypper fra trærne i sørhellingen.

Slik så den ut i dag, helt nedsnødd. Hadde med spade og metermål.

Gravde ut åpningen i glo’en. Brukte dette til å lage en plass i solen?.

Mye snø, målte 95 cm så det ble en lenger økt å måke. Innvendig høyde ble målt til 125 cm, mot 152 cm når den var ny den 13 januar. Lag 2 ser ut som det er det som har sunket mest, men helt fin og overnatte i fortsatt.

Pakket snøen over den. Ikke til å tro at den er 270 cm innvendig diameter, blir nok lurt av all snøen oppå. Håper den blir brukt i løpet av vinterferien. Mange hyggelig som stoppet opp, vanlig spørsmål er om hvordan jeg greide å bygge den, og om jeg skulle sove i den i natt.

Prøvde også å finne igjen en gammel teltplass, men tok av på feil myr. Kom til et tre jeg kjent igjen fra i sommer og sjekket GPS’en. Det var riktig gått, men en myr for tidlig, gadd ikke gå opp igjen bakken, da det begynte å bli seint.

Merket stedet slik at jeg ikke skal gå feil en gang til.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder