10:48 – 14:05

Da ble det nesten 17 km på Harestua Skøyteglede sin bane. Litt yr og små regn, og overvann. Men isen holdt akkurat til vår tur, men ble litt myk på slutten, spesielt for ham på hockeyskøyter. #ektefriluftsliv

RegObs fikk sine data, 46 cm tykk is.

Men vi fikk tross alt til en tur, og ikke minst med 2 stk nye deltagere, det var også mange, som kom etter å ha vært på kurs. Så det var mye nytt turutstyr – turskøyter, kasteliner, staver, pigg etc. Utrolig hvor mye det 2 timerskurset faktisk hjelper.

Vi traff Geir N. også. Men dette var et meget bra alternativ til ikke å få til noen tur denne helga. Vi kommer nok igjen. Så knapt folk på skøyter, litt synd, for isen var forbausende bra. Foto Vibeke T.

Hyggelig bålrast og vi var 10 stk med stort og smått. Hadde med en selvstående gapahuk som ly for vinden. Ikke noe yr eller regn under pausa.

Ble en fin tur, de er heldig som har bane her.

Dette ble Instainlegget, ok respons.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder