Da trengte kroppen en dag på sofan, og lå etter med bloggtekster. Men nå er både Regobs, Skridsko, Facebook, markadatabasen, bloggen og Instagram ajour! Har også sendt inn litt mer som bør inn på iskartet.

Fint at infoen jeg sitter på kommer inn i Nve sitt system

Er litt jobb, men sparer det inn, når jeg skal forklare hvor isen normalt er dårlig.

Har vært på skøytetur hver dag siden 23 januar!

Det vil si 16 dager i strekk, og det har blitt har blir 312 km om hoderegninga stemmer!

Har også passert 75 tusen treff på bildene jeg har i markadatabasen og 500 isobser i Regobs i uka som var🌟

Satellittbilder fra Lørdag 6.2 lett å se hvor snøen er blåst av ved Røsholmstranda, og hvor mye av Holsfjorden som er åpen, også trolig åpent ned mot Vikersund. Men umulig å se om det er sort ny stålis eller åpent vann. Derfor er det fint om flere lager seg en bruker på RegObs og laster inn appen. Så melding om åpent vann er utrolig viktig! Tar ca 1 minutt å legge ut, og er til stor hjelp!

Link til satellitt


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder