I got my Unna inner back today, now with a small vestibule. So testing it outside will be done. The result is very nice, it looks nearly like it should been done at Hilleberg.

Da er det slått opp inne i stua. Fasongen ble 100% som tenkt🤩. Så nå må det testes ute på tur. Funksjonsmessig er dette topp, og «selvstående» telt med side åpning og lite forteltet finnes ikke på markedet. Dette teltet vil passe til en solo Norge på langs-tur, eller småturer. Jeg kan nå ligge i soveposen, og koke kaffe uten å stå opp😍!

From topp

Space 40 cm

Vertikal lower part

.

Orginal

Next are a bit longer, rubber.

Lowest .

Eneste jeg ser er at ytterduken på venstre side nede, var litt slakk, i forhold til høyere side. Men det var det også før ombygging. Men dette er på stuegulvet uten at det er plugget ned. Alt sømarbeidet ser meget flott ut😀, og ser at å sprette opp framsida og sy det slik det ville blitt gjort fra fabrikk blir en del mer jobb. Estetisk og vektmessig er det finere med hel bunnduk, men da er vi på et detalj- og nerde-nivå. 

The easy and less work was to take out a part of the bottom, sew it, and taped as they do on the bigger tents.

Inner wide

85 cm

.

Men alt i alt er jeg meget fornøyd. Jeg vil anta at det er flere som kommer til på bygge om sine telt.

Plenty of room for boots, a smal primus and a rycksack.

When pictced you will get even more space. Also got a tip to put a extension cord on the lower peg, the I can get even more space for the primus

Er en mulighet for at nest nederste feste på innerteltet, kunne vært laget med strikken som var originalt på teltet, og satt inn en plastring, og resten med reim. Du ville da fått samme forspenning som originalt. 

Eneste jeg ser er at ytterduken på venstre side nede, var litt slakk, i forhold til høyere side. Men det var det også før ombygging. Men dette er på stuegulvet uten at det er plugget ned. Alt sømarbeidet ser meget flott ut😀, og ser at å sprette opp framsida og sy det slik det ville blitt gjort fra fabrikk blir en del mer jobb. Estetisk og vektmessig er det finere med hel bunnduk, men da er vi på et detalj- og nerde-nivå. 

Sparte 48 gram!


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder