Ei måtte hjem, resten ble med på tur for å prøve Sogna.

Vi kom ca 800 meter.

Da så det slik ut, og ene deltageren, han hadde sjekket at isen så ruglete ut når han passerte over elva på FV350 like ved Ask.

Meget flott is lenger ute. Men enda færre bilder, ble litt satt ut av en deltager, som i meget stor fart antar 30-35 km/t passerte meg som gikk først og hoppet/trynet over råka…. som vi passerte på del 1.

Er det styggeste jeg har opplevd på skøytetur og stiller i klassen totalt «Hjerneslepp» – Helt nybegynner og tidligere aktiv på skøyter, så farten er inne, men iskompetanse er lik null…🙈

Kunne ent fatalt, med kraftig skadet person i råk som er i bevegelse. For tynn is til bruk av helikopter også…Er andre tilfelle denne sesongen hvor tidligere aktive skøytere totalt mangler innsikt i hva de er med på.

Må nok vurdere om jeg skal ta med de som er nybegynnere på is, når di har vært aktive på skøyter. De utgjør helt tydelig en meget stor risiko for seg selv og for gruppa.

Hendelsene fra forrige sesong og denne hvor de «raske» på skøyter – misoppfatter hva som faktisk er farlig på is er ganske tydelig.

På tynn is går di riktig, og er nok mer utrygge.

Må virkelig i tenkeboksen og få litt råd fra flere turledere.

Men tar nok ei pause på fellesturer med åpen invitasjon, siden isen oppfattes som «trygg» i disse dager.

Så disse situasjon tapper meg utrolig for energi… Det er faktisk mye tryggere å gå alene eller sammen med folk jeg stoler på, enn å være ei gruppe med hvor du har løse kanoner.

Blå ble ruta jeg gikk. 7.4 km. Vi hadde litt «gli lengst mulig» konkurranser også.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder