Vanskelig dag å finne et bra vann! Vi gamblet på at Samsjøen skulle være ok. Fine flobelter, ok minus utpå, hadde nok rundet den om jeg var alene eller vi var 2! Men passet dårlig på ei gruppe på 9, når vi hadde Sperililen som plan B!

.

Væleren 209 moh ble vurdert, men hadde mye sprekker i går. Trolig ikke vært nedsmelting der pga vindretningen. Stor usikkerhet.

Torevannet ved Sokna hadde fin is i går, men er ca 2.2 km langt, problemer med å finne god parkering til mange biler, trolig mye tømmertransport også. Men antatt beste isen, innos og utos som er ok minus å pigg i – vil jeg anta, pga snøisen. Men et flott sted, blir mer turer hit. Har også en badeplass på en odde som er fin å raste på. Et mulig sted for nybegynnertur, om parkeringsplass hadde vært løst. Må sjekke ut mere.

Samsjøen har jeg ikke vært på denne sesongen. Men ligger på 209 moh, men ligger litt mer i le. Normalt ganske likt Væleren – men har fått mer snø.

Satelittbilde fra den 20 viser snøis, burde være skøytbart etter min vurdering. Flott vann, og burde ha hatt nedsmelting.

Nordavind fra alle kanter… tyder på vindstille !

Sov lenge i dag, og var usikker. La ut denne kl 09.27 – ingen andre hadde lagt ut noe og fint å fått med minst en. Men det satt mange på gjerde, og det ble mye oppmøte, pluss at 2 hadde reist til Sokna.

Mindre nedsmeltet enn jeg hadde trodd.

Men flotte flobelter.

Men så farmen 2020 – Finneplassen.

Den lå i sola.

Mer ruglete utpå, men funket – med dårlig til ei gruppe, når vi antok at Sperillen var betydelig bedre.

Gruppa ble enig om at vi byttet vann.

Ruta ble slik. 2.4 km.

Tempo inn inkl litt gåing. Så var ikke så ille.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder