11:16 – 13:21

Hadde tenkt å ha en fellestur på Steinsfjorden men bare en meldte seg. Så da kansellerte jeg det i går kl 22. men i dag kl 9 meldte det seg flere…. Men jeg hadde valgt å sove lenge. Så da tenkte jeg å gå fra Arbeidssenteret og sjekke området med antatt dårligst is – sånn sett var det vel en innertier🙈😆. 
Men fikk da vært ute og bålpausa på Avskjæret var bra! Og litt sol🌞

Så noen kjente inne ved land, når jeg hadde pause på Avskjæret.

Disse er lett å kjenne igjen, du ser farten er inne spesielt på han i oransje.

placeholder://

Bål med gress i bunn, sanket ved. Nå er alt tørt! Ei fystikk, ikke noe speidervann !

Akkurat passe bål.

Og varm lunsj er digg🤩

Et av sesongens best stekte🎉, med litt smør på hver side på utsida. Noe jeg lærte i forrige uke, av et par jenter.

Isen og den delen som er ved Sundvolden:

Gul pluss, på grensa til blå minus ved rett veivalg.

Det er mye ruglete is, sprekker, og mye etsing i isen i sør og sør/øst. Stedvis flotte flobelter, men ekle da mange av de ikke holder å skøyte på og opptil 40-50 cm dype. Siden isen ikke er tett, er det kjeksis på en del felt, som du må stake over, ikke alle steder du kan finne en ok vei rundt. Vårispreg flekkvis i overflata, men forbausende hard selv når jeg gikk av.

Mye fin is i nord, og flotte flobelter på østsida, litt mer variabelt utpå, med etsing og flekkvis våris i topplaget. Men fortsatt muligheter til fine turer i nord. Ingen store råker der jeg gikk i dag.

Bare kos i dag😀, men blir nok siste turen i dette området om ikke noe helt spesielt skjer. Våren vinner🥇


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder