Da laget jeg underlag for 3 vann til Iskongressen i 2019. Et ble med i hefte.

Men alle jeg skrev havnet i et digitalt hefte, Disse kan lastes ned her, totalt 31 vann så de hadde et bra grunnlag for å jobbe videre med.

Nå skal det lages ei bok, med 100 vann, som kan forhåndbestilles her. Innleveringsfrist var 1 mai, og jeg hadde flere timer å gå på 🙈.

Jeg har skrevet forslag til intro til det som har arbeidstittel «innlandet» altså ikke fylke innlandet.

Har rettet opp i teksten på Tyrifjorden, Steinsfjorden, og skrevet forslag på vanna «Ved Sokna» – dvs Brekkebygda – Nordtjern, Setertjern, Breidvatnet, Langvatnet. I tillegg har jeg skrevet om Væleren og Nordsetertjern ved Kleivstua.

En slik prosess, kan virke slitsom, men det blir jo litt jobb. Finne frem info, skaffe litt info/data og bilder, pluss skrive tekster.

Det positive er at den kunnskapen jeg har blir delt. Fant også ut ut det er flere områder som ligger på iskart.no som enten mangler eller som kan forbedres. Så ble en del jobb der også. Så lærer litt i løpet av prosessen. Og ser også at jeg har utviklet meg og lært litt de siste åra. Alle sesongene har jo vært forskjellige, så den nye kunnskapen er tatt inn.

Gleder meg til å se sluttresultatet, men de har mye jobb foran seg.

Kategorier: Turskøyter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder