Jeg pleier å hjelpe til med å rydde noen stier i mitt lokalområde i samarbeid med DNT.

Overskyet i dag, så på tide å gjøre noe fornuftig også.

Flotte skilt i Kleiva

Skiltet om Kongeveien er slitt

Bra merka.

Jeg ble passert av en flokk med turister opp selve kleiva, stusset litt på liten oppakning og veldig tynne soveposer. Spesielt «lederen» var veldig fornøyd å å gå i fra meg. Men jentene bak sleit med tempo. Lurte på om de skulle til DNT Jørgenhytta.

Men jeg kom et godt stykke opp, og vips så var de der igjen. De skulle til Mørkgånga. Tror de fikk en røff tur med det tempo, og den navigeringa….🫣

Elgen eller annet vilt har spist bark.

Knall stille i dag.

Få båter utpå, men de kommer vel.

Ble en del å klippe og kutte.

Kan nesten miste litt motet når det ligger så mye, de ligger med spenn. Så må kutte fra enden slik at du får ut spennet. Ble mye håndsaging. Ønsker meg ei elektrisk motorsag, men da må du ha, vernebukse etc og det veier og er fjampete i varmen.

Men er bare å begynne i ene enden og skjære seg innover, og gjenta.

Kom opp til Dronningveien.

Her må det opp noe merking.

Konemor hentet meg.

Dagens rute ca 4 km.

Lett å se hvor det lå mest. Er som regel her det ligger.

Nordkleiva er en del i bruk, var ca 10 stk som passerte meg. Enten for å gå opp å hoppe, eller inn til Retthella/Mørkgånga.

Slik omtrent er stien.

Avsluttet med et bad på Slettøya med Konemor. 15 grader i vannet.


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder